Voor openbare school de Zes Wielen (locatie Saturnusstraat) kan het voorjaar beginnen.

NLdoet5Obs de Zes Wielen (locatie de Saturnusstraat) heeft de hulp ingeroepen van NLdoet om het schoolplein gereed te maken voor het voorjaar. Afgelopen zondag hebben ruim 30 vrijwilligers, waaronder de dinsdagploeg van ATV de Zes Wielen, hun armen uit de mouwen gestoken aan diverse klussen, zoals het uitkruien van houtsnippers over de avonturen paden, het onkruidvrij maken van het schoolplein, het vullen van plantenbakken met mooie bloeiende planten, het ophangen van vogel- en insectenkastjes en het versterken en vernieuwen van de van wilgentenen gemaakte tipi’s en iglo.

Met deze bouwwerken is afgelopen voorjaar al een start gemaakt. De kinderen beleven enorm veel plezier in hun spel in en om de zgn. hutten. Dit jaar wilden we de hutten verder uitbreiden en verstevigen. Hiervoor hebben we veel wilgentenen, takken en stammen nodig. De dinsdagploeg van ATV de Zes Wielen heeft obs de Zes Wielen hierbij een goede dienst bewezen. Er is een enorme hoeveelheid wilgentakken bouwklaar gemaakt en naar de school vervoerd, zodat hiermee zondag j.l. direct gewerkt kon worden. De resultaten van de bouwwerken zijn op onderstaande foto’s te zien.

ATV de Zes Wielen nogmaals hartelijk dank voor het beschikbaar stellen van de materialen en via dit bericht willen wij jullie op de hoogte houden van de resultaten.

We hebben de dinsdagploeg op een dinsdagochtend verrast met een lekker stukje taart, als dank voor de bewezen diensten en afgelopen zondag is een hoeveelheid houtsnippers op de aanhanger richting de Molenkade gegaan.

Wij wensen jullie een prettig tuinseizoen toe!

Tuingroep obs de Zes Wielen

Dit bericht is geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *